Lidhje

Venddepozitimi i mbeturinave në Bushat dhe mbetjet e rrezikshme

  • Pëllumb Sulo

Vend depozitimi i mbeturinave, në Bushat të Shkodrës, i vetmi i këtij lloji në Veri të Shqipërisë, po ndesh në probleme serioze për shkak të mbërritjes atje të municioneve të paplasura dhe mbetjeve të rrezikshme spitalore. I ndërtuar rreth 4 vite më pare, me një financim të qeverisë shqiptare, venddepozitimi i mbeturinave në Bushat, nisi të punojë me kapacitet të plotë vetëm në fillim të këtij muaji.

Gabim i serverit

Oops, as you can see, this is not what we wanted to show you! This URL has been sent to our support web team to the can look into it immediately. Our apologies.

Please use Search above to see if you can find it elsewhere

XS
SM
MD
LG