Lidhje

Ditari

Prishtinë, përfundon punimet seminari mbi gjuhën


Në Prishtinë përfundoi Seminari i 33-të ndërkombëtar për Gjuhën, Letërsinë dhe Kulturën Shqiptare, ku morën pjesë studiues të shumtë të Albanologjisë.

XS
SM
MD
LG