Lidhje

Ditari

Turizmi në veri


Zona Verioire e Shqiperise ka pasuri te shumta turistike, si Lugina e Valbones, Bjeshket e Namuna, Parku Kombetar i Thethit, ai i Razmes si dhe Vermoshi.

XS
SM
MD
LG