Lidhje

Media Arkivi

Nis ndërtimi i gazsjellësit TAP në Shqipëri


Faza e parë parashikon ndërtimin dhe rikonstruksionin e afër 100 kilometrave rrugë si dhe të tre urave të reja dhe rehabilitimin e 50 të tjerave ekzistuese.

XS
SM
MD
LG