Lidhje

Roli i diasporës në Kosovë


Kosova Prishtina

Kosova Prishtina

Autoritetet në Kosovë thonë se diaspora vazhdon të luaj një rol të rëndësishëm në jetën ekonomike dhe politike të vendit. Në një intervistë për Zërin e Amerikës, Ministri i Diasporës, Valon Murati, thotë se diaspora e Kosovës gjendet në një periudhë të transformimit. Ai thotë se qeveria po bënë përpjekje për përmirësimin e mjedisit të biznesit, në mënyrë që të tërhiqen investimet e diasporës në Kosovë.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG