Lidhje

Takimi i G-20ës


European Economic and Financial Affairs Commissioner Pierre Moscovici and International Monetary Fund Managing Director Christine Lagarde speak as they wait for a group photo of the G-20 finance ministers and central bank governors in Ankara, Turkey, Sept

European Economic and Financial Affairs Commissioner Pierre Moscovici and International Monetary Fund Managing Director Christine Lagarde speak as they wait for a group photo of the G-20 finance ministers and central bank governors in Ankara, Turkey, Sept

Ministrat e financave dhe krerët e bankave qëndrore të Grupit të 20-shes thanë se rritja ekonomike globale është më e ulët nga ç’pritej. Por ata kanë besim se mëkëmbja ekonomike do të forcohet.

Në komunikatën përfundimtare të takimit dy-ditor në Ankara të Turqisë, zyrtarët nga vendet e G-20ës premtuan të shtunën të ndërmarrin veprime bindëse për të vazhduar mëkëmbjen ekonomike.

Tregjet financiare në mbarë botën u tronditë për disa javë për shkak të shqetësimeve të ngadalësimit të ekonomisë kineze dhe zhvlerësimin e juanit muajin e kaluar.

XS
SM
MD
LG