Lidhje

Operacion për lirimin e pasurive të uzurpuara në Kosovë


Në Kosovë, prokuroria e Shtetit bëri të ditur se ka sekuestruar rreth tetë milionë euro pasuri që është uzurpuar që nga përfundimi i luftës. Kjo ishte pjesë e një operacioni të zhvilluar në rajonin e Prishtinës dhe Ferizajt, për të liruar hapësirat e uzurpuara që u takojnë pronarëve të ligjshëm dhe Agjencisë së Privatizimit. Mungesa e rezultateve në luftimin e korrupsionit dhe krimit të organizuar vazhdojnë të mbeten kritikat më të mëdha ndaj institucioneve të vendit. Nga Prishtina njofton korrespodenti ynë, Leonat Shehu.

Trego komentet

XS
SM
MD
LG