Lidhje

Ditari

Shëndetësia nga prizmi i pacientit


Në Tiranë, Shoqatat e Pacientëve publikuan një studim mbi gjendjen e vërtetë të sistemit shëndetësor, sipas raportimeve dhe intervistave të vetë pacientëve.

XS
SM
MD
LG