Lidhje

Njerëz në Amerikë


“Njerëz në Amerikë”, është një serial me rrëfime të qytetarëve amerikanë nga pjesë të ndryshme të globit.

Ata rrëfejnë në vetën e parë dhe mund t’ju befasojnë me mendimet, filozofitë për jetën dhe mënyrën se si e përjetojnë demokracinë, lirinë e shprehjes dhe jetën në komunitet.

Çdo episod i këtij seriali u kushtohet njerëzve herë të zakonshëm, herë personalitete publike, por që gjithmonë kanë diçka për të treguar.

I ftuar në këtë episod është Evan Lutz, themelues i Hungry Harvest, që përpiqet të luftojë shpërdorimin e ushqimit si dhe të ofrojë një alternativë me prodhime të shëndetshme ushqimore.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG