Lidhje

OPDAT për korrupsionin në Shqipëri

  • Armand Mero

Në Shqipëri, OPDAT-i, misioni i Departamentit amerikan të Drejtësisë, i cili i jep asistencë institucioneve shqiptare në fushën e Drejtësisë dhe Sigurisë, shprehet kundër ndryshimeve të parashikuara nga qeveria shqiptare për ta konsideruar korrupsionin si një vepër të rëndë penale, që do të duhet të gjykohet nga Gjykata e Krimeve të rënda.

Në një letër dërguar komisionit parlamentar të ligjeve, ku këto ndryshime pritet të diskutohen gjatë javës, ekspertët e OPDAT-it parashtrojnë një sërë arsyesh ligjore e proceduriale për të shpjeguar vërejtjet e tyre, përfshirë faktin se ndërhyrjet janë bërë pa ju nënshtruar konsultimeve me institucionet dhe grupet e interesuara.

Gabim i serverit

Oops, as you can see, this is not what we wanted to show you! This URL has been sent to our support web team to the can look into it immediately. Our apologies.

Please use Search above to see if you can find it elsewhere

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG