Lidhje

Arkitektë nga Shqipëria dhe Kosova po punojnë së bashku në Gjirokastër

  • Raimond Kola

Arkitektë nga Shqipëria dhe Kosova po punojnë së bashku në Gjirokastër

Arkitektë nga Shqipëria dhe Kosova po punojnë së bashku në Gjirokastër

Një grup arkitektëtsh të rinj nga Shqipëria dhe Kosova po punojnë së bashku në Gjiokastër për teknikat e restaurimit dhe studimin e trashëgimisë kulturore. Inisiativa e mbështeur nga Qeveria suedeze synon edhe restaurimin e dy monumenteve në Qendrën Historike të Gjirokastrës, pasuri e monumnetve botërore.

XS
SM
MD
LG