Lidhje

FMN, thirrje Shqipërisë për vëmendje më të madhe ndaj ndikimit të krizës globale


FMN, thirrje Shqipërisë për vëmendje më të madhe ndaj ndikimit të krizës globale

FMN, thirrje Shqipërisë për vëmendje më të madhe ndaj ndikimit të krizës globale

Fondi Monetar Ndërkombëtar i tërhoqi vëmendjen Shqipërisë që të mos nënvlerësojë presionet negative që vijnë nga ekonomia globale. Një zyrtar i FMN-se deklaroi në Tiranë se situata e vështirë ekonomike në Europë dhe në botë do të vazhdojë gjatë, ndaj edhe ekonomia shqiptare duhet të marrë masa mbrojtëse afatgjata për të përballuar ndikime të ndryshme. Gervin Bell, përfaqësues i Fondit tha se deri tani ekonomia shqiptare ka ecur mirë me një rritje rreth 3 për qind dhe me një sistem bankar të shëndetshëm.

XS
SM
MD
LG