Lidhje

Intelektualë nga Shqipëria dhe Kosova diskutojnë në Gjirokastër për komunikimin kulturor

  • Raimond Kola

Intelektualë nga Shqipëria dhe Kosova diskutojnë në Gjirokastër për komunikimin kulturor

Intelektualë nga Shqipëria dhe Kosova diskutojnë në Gjirokastër për komunikimin kulturor

Intelektualë të njohur nga Shqipëria dhe Kosova po diskutojnë në Gjirokastër për komunikimin kulturor. Debati synon nxitjen e aktiviteteve të përbashkëta mes Shqipërisë dhe Kosovës në fushën e artit dhe të kulturës.

XS
SM
MD
LG