Lidhje

Udhëheqës të lartë të shtetit shqiptar përcjellin urime për 28 Nëntor


Udhëheqës të lartë të shtetit shqiptar përcjellin urime për 28 Nëntor

Udhëheqës të lartë të shtetit shqiptar përcjellin urime për 28 Nëntor

Në shqipëri u festua dita e pavarësisë me një seri ceremonish të posaçme. Autoritetet më të larta shtetërore nderuan kujtimin e ismail qemalit dhe burrave themelues të shtetit shqiptar. Ata theksuan se në 98-vjetorin e pavarësisë, shqipëria është më e lirë, më e sigurtë dhe më e zhvilluar se asnjëherë më parë.

XS
SM
MD
LG