Lidhje

Intervistë me z. Arben Dermaku


Me 1 tetor të këtij viti, në Gjilan filloi punën si institucion i pavarur Universiteti i Gjilanit, universiteti i gjashtë publik i Kosovës. Rektori i tij, zoti Arben Dermaku, bisedoi me Zërin e Amerikës ndër të tjerash, rreth degëve që ofron ky institucion i arsimit të lartë, dhe planeve për përfshirjen e studentëve nga komunat shqiptare në jug të Serbisë, përkatësisht, nga Lugina e Preshevës.

Gabim i serverit

Oops, as you can see, this is not what we wanted to show you! This URL has been sent to our support web team to the can look into it immediately. Our apologies.

Please use Search above to see if you can find it elsewhere

XS
SM
MD
LG