Lidhje

Besimtarët myslimanë të Shqipërisë festojnë Kurban Bajramin


Besimtarët myslimanë të Shqipërisë festojnë Kurban Bajramin

Besimtarët myslimanë të Shqipërisë festojnë Kurban Bajramin

Mijera besimtare shqiptare festuan sot Kurban Bajramin. Në Tiranë ata u mblodhen në shëtitoren Deshmoret e Kombit dhe kryen ritualet e zakonshme, në nderim të njërës prej ditëve më të rëndësishme të fesë së tyre. Në Shkodër, besimtarët muslimanë festuan sot Kurban Bajramin. Imamët e këtij qyteti bënë thirrje për paqe e mirëkuptim mes besimtarëve si dhe për ndihmë e mbështetje për njerëzit në nevojë.

XS
SM
MD
LG