Lidhje

Famulltari Dom Pjetër Popaj flet për shenjtërimin e Nënë Terezës

  • lir Ikonomi

Famulltari i Kishës Zoja e Shkodrës në Nju Jork, Dom Pjetër Popaj, përgatitet të shkojë në Vatikan në krye të një delegacioni shqiptarësh për të marrë pjesë në shënjtërimin e Nënë Terezës dhe në ceremoni të tjera. Kolegu ynë Ilir Ikonomi ishte në Hartsdale ku ndodhet kisha, dhe bisedoi me Dom Pjetër Popajn.

Trego komentet

XS
SM
MD
LG