Lidhje

Media Arkivi

Sindromi Daun në Shqipëri


Në Shqipëri mungon kujdesi profesional për fëmijët me sindromin Daun nga institucionet shtetërore. Statistikat janë të mangëta dhe klinikat publike po ashtu.

XS
SM
MD
LG