Lidhje

Durrësi dhe Ulqini, marrëveshje për turizmin


Durrësi dhe Ulqini, marrëveshje për turizmin

Durrësi dhe Ulqini, marrëveshje për turizmin

Durrësi dhe Ulqini nënshkruan për herë të parë këtë vit një marrëveshje të detajuar bashkëpunimi në fushën e turizmit. Të dy qytetet bregdetare po vendosin edhe një anije turistike midis tyre, në mënyrë që pushuesit të vizitojnë pikat më të rendësishme historike. Kryetari i komunës së Ulqiinit, Gëzim Hajdinaga, thotë se ndërtimi i rrugës Durrës - Kukës e ka mbështetur mjaft edhe turizmin e Ulqinit.

XS
SM
MD
LG