Lidhje

Media Arkivi

Etika dhe morali fetar


Profesori i “Bioetikës” në Universitetin e Harvardit, Omar Hasan Kasule mbajti në Tiranë një konferencë mbi etikën dhe moralin fetar.

XS
SM
MD
LG