Lidhje

EULEX vazhdon hetimet ndaj zyrtarëve të dyshuar për korrupsion


EULEX vazhdon hetimet ndaj zyrtarëve të dyshuar për korrupsion

EULEX vazhdon hetimet ndaj zyrtarëve të dyshuar për korrupsion

Në Kosovë, zyrtarët e Misionit të Bashkimit Evropian për sundimin e ligjit pohojnë se janë duke vazhduar hetimet ndaj zyrtarëve të dyshuar për përfshirjen në korrupsion, por nuk pranojnë të komentojnë per hapat që mund të merren nga gjykatësit dhe prokurorët e këtij misioni. Autoritetet vendase ndërkaq thonë se do të udheheqin luftën kundër korrupsionit, me mbështetjen dhe mbikëqyrjen e EULEX-it. Ata mohojnë të kenë njoftime për arrestime të mundshme.

XS
SM
MD
LG