Lidhje

Sporti për personat me aftësi të kufizuara në Shqipëri

  • Julian Zyla

Një program për udhëheqësit e rinj, i financuar nga Departamenti Amerikan i Shtetit, ka sjellë në Uashington administratoren e organizatës Olimpiku Special Shqiptar, Eva Zaçe Bellova. Në një intervistë për Zërin e Amerikës ajo thotë se financimet në Shqipëri për aktivitetet sportive të personave me aftësi të kufizuara nuk janë të mjaftueshme. Gjatë bisedës me kolegun Julian Zyla, Eva Zaçe Bellova shpjegon dhe një iniciativë të re që do të zhvillojë me anë të Olimpikut Special Shqiptar.

Gabim i serverit

Oops, as you can see, this is not what we wanted to show you! This URL has been sent to our support web team to the can look into it immediately. Our apologies.

Please use Search above to see if you can find it elsewhere

XS
SM
MD
LG