Lidhje

Media Arkivi

Ndikimi i përmbytjeve në jug të Shqipërisë


Përmbytjet e ditëve të fundit vazhdojnë të mbajnë nën ujë dhjetëra banesa dhe disa mijë hektarë në disa qarqe në Jug të Shqipërisë.

XS
SM
MD
LG