Lidhje

Fotografi Roland Tasho çel ekspozitë me foto të shqiptarëve në SHBA


Fotografi Roland Tasho çel ekspozitë me foto të shqiptarëve në SHBA

Fotografi Roland Tasho çel ekspozitë me foto të shqiptarëve në SHBA

Fotografi i njohur Roland Tasho çeli në Tiranë një ekspozitë me foto të shqiptarëve në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Ekspozita njëjavore dhe albumi me titullin "Unë flas Shqip" janë pjesë e një projekti shumëvjeçar të artistit për të gjurmuar fatin dhe karrierën e shqiptarëve të famshëm kudo nëpër botë.

XS
SM
MD
LG