Lidhje

Gjirokastër, takim rajonal për muzeumet

  • Raimond Kola

Takim rajonal për muzeumet

Takim rajonal për muzeumet

Në Ballkanin Perëndimor historia ka shërbyer shpesh si burim konflikti dhe moskuptimi.

Prej disa vitesh, një grup specialistësh pranë muzeve synojnë forcimin e kontakteve dhe rritjen e bashkëpunimit kulturor mes tyre.

Të mbledhur nga vende të ndryshme të rajonit në Gjirokastër, ata diskutuan mes të tjerash, mbi mënyrat për të përmirësuar kontaktet e publikut me muzeumet, përmes vizitave më të shpeshta.

XS
SM
MD
LG