Lidhje

Çështja e grave në Kosovë


Në Kosovë, përfaqësueset e organizatave të grave thanë se pabarazia në arsim, politikë dhe fusha të tjera ka ndikim të madh në gjendjen e përgjithshme të grave, të cilat vazhdojnë të jenë objekt i veprimeve të dhunshme. Në Kosovë po zhvillohet një fushatë kundër dhunës në baza gjinore, që do të zgjasë deri më 10 dhjetor ditën ndërkombëtare të të drejtave të njeriut.

Gabim i serverit

Oops, as you can see, this is not what we wanted to show you! This URL has been sent to our support web team to the can look into it immediately. Our apologies.

Please use Search above to see if you can find it elsewhere

XS
SM
MD
LG