Lidhje

Kosovë: Konfiskohen para të falsifikuara


Policia e Kosovës tha se ka arrestuar dy persona gjatë një operacioni ku u zbuluan dhe u konfiskuan kartëmonedha të falsifikuara me vlerë prej mbi 2 milionë eurosh.

Policia tha se paratë që besohet se janë të falsifikuara u gjetën në një vendkalim kufitar ndërmjet Kosovës dhe Shqipërisë, në një makinë që drejtohej nga shtetas i Shqipërisë i lindur në vitin 1972 dhe me të cilën po udhëtonte edhe një shtetas i Kamerunit i lindur ne vitin 1980 dhe me leje qëndrimi në Francë.

Në një njoftim të policisë thuhet se gjatë kontrollit, në bagazhin e makinës në një çantë janë gjetur paketime të ndryshme kartëmonedhash të dyshuara si të falsifikuara me vlerën: 500, 200, 100 dhe 50 euro. Po ashtu, së bashku me to është gjetur edhe letër e paketuar dhe e prerë në dimensione që i përgjigjen masës së këtyre kartëmonedhave.

"Pas numërimit të kartëmonedhave të falsifikuara, rezulton të jenë: dy milion e njëqind e tridhjetë e një mijë euro, si dhe dy mijë e shtatëqind e tridhjetë e tre copë letër e bardhë që do të përdorej për përpunim e kartëmonedhës prej 500 eurosh", thuhet në njoftimin e policisë e cila tha se ka konfiskuar edhe materiale të tjera përfshire edhe dy pasaporta të Kamerunit, një patentë shoferi dhe një leje qëndrimi për në Francë.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG