Lidhje

KQZ vendos për procedurat e rinumërimit të të gjitha kutive të Tiranës

  • Armand Mero

KQZ vendos për procedurat e rinumërimit të të gjitha kutive të Tiranës

KQZ vendos për procedurat e rinumërimit të të gjitha kutive të Tiranës

Në Shqipëri Komisioni Qendror i Zgjedhjeve pritet të vendosë nesër për procedurat që do të ndjekë për verifikimin e të gjithë kutive të 368 qendrave të votimit në të cilat mund të jenë hedhur gabimisht fletët për kryetarin e Bashkisë së Tiranës.

Komisioni qendror detyrohet të ndërmarrë këtë hap pas vendimit të Kolegjit Zgjedhor sipas të cilit këto fletë do të vlerësohen dhe numërohen pavarësisht nëse janë konsideruar të pavlefshme apo të kontestuara. Nga Tirana sjell hollësi korrespondenti Armand Mero.

XS
SM
MD
LG