Lidhje

Presidenti Nishani komenton mbi reformën në drejtësi


Presidenti Nishani tha se ndryshimet kushtetuese hyjnë në fuqi më 11 gusht dhe brenda 5 ditësh duhet të shpallë shortin për përzgjedhjen e anëtarëve të Këshillit të Emërimeve në Drejtësi, por ligjet e tjera të reformës në drejtësi ende nuk janë miratuar, as kriteret e përzgjedhjes së anëtarëve.

XS
SM
MD
LG