Lidhje

Ohër, takim ministror i vendeve të Evropës Juglindore


Shefat e diplomacive diskutuan për mundësinë e shfrytëzimit të mjeteve të Bashkimit Evropian për ndërlidhje midis vendeve të Ballkanit

Në Ohër të Maqedonisë u mbajt takimi i ministrave të Punëve të jashtme të Procesit për Bashkëpunim në Evropën Juglindore. Shefat e diplomacive kanë diskutuar për mundësinë e shfrytëzimit të mjeteve të Bashkimit Evropian për ndërlidhje midis vendeve të Ballkanit. Komisioneri i Bashkimit Evropian për Zgjerim Shtefan Fyle i cili mori pjesë në takim bëri thirrje për përfshirje dhe jo përjashtim në takimet si ky dhe ai i presidentëve, i cili dështoi.

Gabim i serverit

Oops, as you can see, this is not what we wanted to show you! This URL has been sent to our support web team to the can look into it immediately. Our apologies.

Please use Search above to see if you can find it elsewhere

XS
SM
MD
LG