Lidhje

Media Arkivi

Pakica kalash në Pakistan


Ky fis etnik dhe fetar rrezikon konvertimin në fenë islame për shkak të mosveprimit të qeverisë për mbrojtjen e tyre

XS
SM
MD
LG