Lidhje

Produktet pyjore të Ballkanit


Shtatë vende ballkanike hapën në Shkodër panairin “Produktet pyjore të Ballkanit”, në përpjekje për të bashkëpunuar në fushën e traditave kombëtare dhe fuqizimit të ekonomive të vogla lokale.

Gabim i serverit

Oops, as you can see, this is not what we wanted to show you! This URL has been sent to our support web team to the can look into it immediately. Our apologies.

Please use Search above to see if you can find it elsewhere

XS
SM
MD
LG