Lidhje

Panairi i artizanatit në Shkodër

  • Pëllumb Sulo

Nje grup vajzash nga qyteti i Shkodres paraqiten ne panairin e artizanatit nje stende me punimet e tyre artistike, te realizuara me materiale te riciklueshme. Synimi vajzave eshte hapja e nje ndermarrje sociale ne ndihme te grave dhe vajzave qe gjenden ne veshtiresi ekonomike.

Gabim i serverit

Oops, as you can see, this is not what we wanted to show you! This URL has been sent to our support web team to the can look into it immediately. Our apologies.

Please use Search above to see if you can find it elsewhere

XS
SM
MD
LG