Lidhje

Panairi i Fundvitit në Prishtinë

  • Laonat Shehu

Në Prishtinë për herë të parë po mbahet “Panairi i Fundvitit”, një praktikë e njohur në vendet evropiane. Panairi shihet si përpjekje për të nxitur mbështetjen e bujqësisë, konsumin e prodhimeve vendase dhe përmirësimin e cilësisë së tyre e cila ende nuk përmbush standardet evropiane. Prodhimet bujqësore shihen si një nga rrugët e përmirësimit të gjendjes ekonomike në Kosovë.

Gabim i serverit

Oops, as you can see, this is not what we wanted to show you! This URL has been sent to our support web team to the can look into it immediately. Our apologies.

Please use Search above to see if you can find it elsewhere

XS
SM
MD
LG