Lidhje

Media Arkivi

Tiranë: Prodi mbi krizën e refugjatëve


Ish-presidenti i Komisionit Europian dhe ish-kryeministri italian, Romano Prodi, tha sot se Europa e bashkuar nevojitet të japë ndihmesën e vet për zhvillimin ekonomik të kontinenteve të tjerë, sepse vetëm kështu mund të parandalojë krizat humanitare dhe emigracionin shpërthyes.

XS
SM
MD
LG