Lidhje

Media Arkivi

Qendër e përbashkët policore Shqipëri-Greqi


Qendra pritet të ngrihet në Pikën kufitare të Kakavijës dhe do të ndihmojë për të luftuar krimin në të dy anët e kufirit.

XS
SM
MD
LG