Lidhje

Fluks i refugjatëve nga vendet në konflikt

  • Pëllumb Sulo

Një grup prej 12 refugjatësh nga Somalia, Siria dhe Eritreja u ndalua sot nga policia shqiptare në afërsi të pikëkalimit kufitar doganor të Hanit të Hotit, në kufi me Malin e Zi. Muajt e fundit është vërejtur një fluks në rritje i refugjatëve nga vendet në konflikt, të cilët, pasi arrijnë në Greqi, futen ilegalisht në territorin e Shqipërisë duke synuar largimin drejt vendeve të Europës Përendimore. Lëvizja e tyre në brendësi të territorit shqiptar organizohet nga grupe kriminale, që nxjerrin fitime nga kjo veprimtari e jashtligjshme.

Gabim i serverit

Oops, as you can see, this is not what we wanted to show you! This URL has been sent to our support web team to the can look into it immediately. Our apologies.

Please use Search above to see if you can find it elsewhere

XS
SM
MD
LG