Lidhje

Përpjekje për parandalimin e përmbytjeve

  • Pëllumb Sulo

Në Zonën e Nënshkodrës, një grup me specialiste nga Bordi i Kullimit dhe Prefektura e Shkodrës po inspektojnë gjendjen e sistemit mbrojtës të argjinaturave, në përpjekje për të marrë masa për parandalimin e përmbytjeve . Specialistët kanë vërejtuar probleme në disa segmente të argjinaturave, ndërkohë që tërhoqën vemendjen për një kontrolli të vazhdueshëm në lidhje me efektikvitetin e investimeve që realizohen në Nënshkodër, zone kjo e përmbytur disa herë gjatë tre viteve të fundit.

Gabim i serverit

Oops, as you can see, this is not what we wanted to show you! This URL has been sent to our support web team to the can look into it immediately. Our apologies.

Please use Search above to see if you can find it elsewhere

XS
SM
MD
LG