Lidhje

Kompleks i ri për përpunimin e mishit

  • Pëllumb Sulo

Në afërsi të qytetit të Shkodrës ka nisur punën kompleksi i ri modern për therjen e kafshëve dhe përpunimin e mishit, investim i Kompanisë së njohur shqiptare "Meat Master", mbështetur edhe nga një program i Qeverisë Hollandeze. Sipas Ministrit të Bujqësisë, Edmond Panaritit, që vizitoi Kompleksin, proceset integruese në Bashkimin Europian, e bëjnë të domosdoshëm përmbushjen e standarteve europiane edhe në fushën e sigurisë ushqimore. Javët e fundit, në të gjithë territorin e Shqipërisë, ka nisur aksioni për largimin nga zonat urbane të tregtimit të kafshëve dhe mishit, jashtë kushteve higjeno-sanitare.

Gabim i serverit

Oops, as you can see, this is not what we wanted to show you! This URL has been sent to our support web team to the can look into it immediately. Our apologies.

Please use Search above to see if you can find it elsewhere

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG