Lidhje

Aksioni "Ta pastrojmë Shqipërinë në një ditë"

  • Pëllumb Sulo

Në Shkodër, një numër shoqatash joqeveritare së bashku me strukturat vendore u përfshinë sot në aksionin "Ta pastrojmë Shqipërinë në një ditë". Aksioni u përqëndrua në ish vend-depozitimin e mbeturinave, pranë lumit Kir, vend-depozitim i cili, megjithëse u mbydh në fillim të këtij muaji, vazhdon të ndotë mjedisin. Hedhja e mbeturinave urbane buzë lumejve, ka shqetësuar edhe vendet e rajonit pasi, përmes rrjedhes së lumejve, mbeturinat ndotin edhe vijën bregdetare të Malit të Zi dhe Kroacisë.

Gabim i serverit

Oops, as you can see, this is not what we wanted to show you! This URL has been sent to our support web team to the can look into it immediately. Our apologies.

Please use Search above to see if you can find it elsewhereMendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG