Lidhje

Shqipëri, socialistët propozojnë, demokratët thonë se propozimet janë të vjetra

  • Armand Mero

Shqipëri, socialistët propozojnë, demokratët thonë se propozimet janë të vjetra

Shqipëri, socialistët propozojnë, demokratët thonë se propozimet janë të vjetra

Në Shqipëri, Partia Socialiste deklaroi sot se bisedimet për çështjen e hetimit të zgjedhjeve të qershorit të kaluar kanë vazhduar dhe se ata i kanë paraqitur propozime të reja Partisë Demokratike. Por kjo e fundit reagoi duke thënë se propozimet janë në të njëjtën frymë me qëndrimet e mëparshme të Partisë Socialiste.

XS
SM
MD
LG