Lidhje

Shqiptarë nga Kosova mes luftëtarëve në Siri

  • Leonat Shehu

Zyrtarë të Bashkimit Evropian, thonë se rritja e numrit të luftëtarëve të huaj në Siri mund të jetë kërcënim për sigurinë në Evropë. Sipas tyre mbi një mijë qytetarë evropian janë përfshirë në atë luftë dhe në mesin e tyre ka edhe shqiptarë nga Kosova. Në Prishtinë, autoritetet nuk kanë shumë të dhëna për numrin e luftëtarëve shqiptarë, por tërheqin vërejtjen se përfshirja në atë luftës nuk ndihmon as Kosovën e as Sirinë.

Gabim i serverit

Oops, as you can see, this is not what we wanted to show you! This URL has been sent to our support web team to the can look into it immediately. Our apologies.

Please use Search above to see if you can find it elsewhere

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG