Lidhje

Sistemi i drejtësisë në Kosovë


Në Kosovë, zyrtarë vendas e ndërkombëtarë thanë sot se reformat e filluara në sistemin e drejtësisë po krijojnë mundësi për tejkalimin e sfidave me të cilat vazhdon të përballet ky sektor. Lufta kundër krimit të organizuar dhe korrupsionit, vendosja e sundimit të ligjit në tërë vendin dhe zvogëlimi i numrit të madh të lëndëve të pazgjidhura, janë radhitur ndër sfidat kryesore të sistemit të gjyqësisë në Kosovë.

Gabim i serverit

Oops, as you can see, this is not what we wanted to show you! This URL has been sent to our support web team to the can look into it immediately. Our apologies.

Please use Search above to see if you can find it elsewhere

XS
SM
MD
LG