Lidhje

Shkup, memorandum për Holokaustin

  • Isak Ramadani

Në përkujtim të Holokausit, sot në Shkup disa institucione nënshkruan një memorandum me të cilin nxitet mirëkuptimi ndëretnik dhe ndërfetar në Maqedoni. Folësit në një takim, përkujtuan raste të deportimit të komunitetit hebre nga Maqedonia për në kampet naziste, shifra e të cilëve në atë kohë kalonte shtatë mijë. Maqedonia, megjithatë, ka ngritur një muze përkujtimor të Holokaustit dhe në këtë vend jeton një komunitetshumë i vogël hebrejsh.

Gabim i serverit

Oops, as you can see, this is not what we wanted to show you! This URL has been sent to our support web team to the can look into it immediately. Our apologies.

Please use Search above to see if you can find it elsewhere

XS
SM
MD
LG