Lidhje

Media Arkivi

Projekti TAP dhe rrjeti shqiptar i gazit


Western Balkans Investment Framework (WBIF) ka miratuar financimin prej 1.1 milion euro për hartimin e projektit të gazit.

XS
SM
MD
LG