Lidhje

Të përndjekurit politikë në Shkodër paralajmërojnë protestë

  • Pëllumb Sulo

Të përndjekurit politikë në Shkodër paralajmërojnë protestë

Të përndjekurit politikë në Shkodër paralajmërojnë protestë

Drejtues të Shoqatës së ish të burgosurve dhe të përndjekurve politikë të Shkodrës shprehën shqetësim mbi vonesat në dhënien e dëmshpërblimit, për kohën që kaluan nëpër burgjet dhe kampet e internimit të regjimit komunist. Sipas kryetarit të kësaj shoqate për Shkodrën, Zenel Dragu, vetëm një pjesë e vogël e ish të burgosurve politikë kanë arritur të marrin pjesën e parë të dëmshpërblimit. Zoti Dragu paralajmëroi protesta paqësore nëse brenda muajit shtator qeveria nuk do të japë këstin e parë të dëmshpërblimit për të gjithë ish të burgosurit politikë.

XS
SM
MD
LG