Lidhje

Media Arkivi

Konferencë mbi turizmin


Në Ulqin, ekspertët e rajonit diskutuan sot për mundësitë e zhvillimit të përbashkët të turizmit mes Malit të Zi, Shqipërisë dhe Kosovës.

XS
SM
MD
LG