Lidhje

Banorët e Ulqinit dhe shqetësimi për pronat

  • Pëllumb Sulo

Ulqini është qyteti që popullohet thuajse tërësisht nga shqiptarët në Mal të Zi. Banorët e Ulqinit thonë se po rrezikohen pronat e tyre, të trashëguara ndër shekuj. Për mbrojtjen e tyre ata kanë krijuar një grupim të gjërë, ku bëjnë pjesë disa shoqata joqeveritare, përfaqësues të komuniteteve fetare dhe disa prej partive politike.

Trego komentet

XS
SM
MD
LG