E mërkurë, 04 maj, 2016

  Valët dhe Frekuencat

  Zëri i Amerikës në shqip transmeton tre emisione në ditë

  Valët dhe frekuencat e emisioneve tona janë si vijon:

   

  Emisioni i parë, nga ora 7:00 deri në orën 7:30.

  Programi Televiziv Ditari nga ora 18:00 deri në 18:30 mund të ndiqet përmes satelitit Hotbird 3, drejtimi 13 gradë në lindje, transponderi 76, polarizimi vertikal, numri i identifikimit të rrjetit 1 ose 4, frekuenca 12.226 GHz, Symbol Rate 27.5 MS/S (megasymbol per sekonde), FEC 3/4, kanali 240.

  Emisioni i Tretë, nga ora 20:30 e deri në 21:00. Emisionet e radios transmetohen nëpërmjet partnerëve tanë lokalë.

  Të gjitha orët janë sipas kohës lokale


  Interaktive