E mërkurë, 04 maj, 2016

  Media Arkivi

  KLD planizon transferimet e gjyqtarëvei
  || 0:00:00
  ...    
   
  X
  Ilirian Agolli
  14.09.2012
  Përfaqësuesit e lartë të drejtësisë thanë se kjo bëhet me qëllim që të rritet cilësia e gjykimit dhe e punës në gjykata

  KLD planizon transferimet e gjyqtarëve

  Ilirian Agolli

  Publikuar 14.09.2012

  Përfaqësuesit e lartë të drejtësisë thanë se kjo bëhet me qëllim që të rritet cilësia e gjykimit dhe e punës në gjykata